2010. november 23., kedd

Hámsejtnövesztés


Ma akartam erőnapot tartani, de nem igazán tudok fogni a tenyeremen keletkezett bőrhiány miatt, ezért elnapoltam az edzést holnapra, hátha addig javul a helyzet. Ennyi
:(

2 megjegyzés:

Imike írta...

Szia! Csak tanácsként: próbáld megtanulni először 16ossal kesztyű nélkül. A lényeg annyi lenne, hogy nem szorítod, nem markolsz rá, csak mindig beledobod az ujjaid végébe. Nem rövid folyamat, meg fájdalmas is valamennyire, de megéri.
A képen azért elég jól látszik, hogy a tenyered közepén jön le a bőr, ami annyit jelent, hogy szorítod. Az is segíthet, ha nem teljesen a közepén fogod a bell fülét, hanem egy picit a széléhez közel.
Én is sokáig erőltettem a kesztyűt, aztán Lacee letiltott róla, azóta egyszer sem szakadt fel a tenyerem snatchtől, még a 81 kör után se. Szóval megéri megtanulni :)

Grega írta...

Hello! Köszi a tanácsot! Mindenképpen meg fogom próbálni kesztyű nélül, de az a baj, hogy nagyon kevés az időm felfejlődni a vo2maxban és nem tudok még a kesztyű nélküli gyakorlásra is időt szánni, van egy vastagabb kesztyűm, ami a kezem kíméli, de nagyon kell szorítanom a golyót. Ha vége a vo2maxos vesszőfutásomnak, mindenképpen megtanulok kesztyű nélkül is bellezni. Mégegyszer köszi.